KAPORAL jeans

Zimske jakne zenske Prodaja

Zimske jakne zenske Snizenje


Zimske jakne zenske PRODAJA ONLINE


Pošto je hladno vreme zvanično pred nama, tražimo osnovne stvari u zimskoj garderobi koje obećavaju da će nam biti prijatno i šik tokom dana koji su pred nama.

Kupovina zimske jakne je balans između kupovine nečega modernog i ulaganja u nešto što ćete želeti da nosite sve vreme sa većinom svoje garderobe. Da ne spominjemo, i održavanje toplote je idealno, pa obavezno izaberite stil koji možete lako da prebacite na udoban ansambl.

Neki nose samo jednu jaknu cele zime. Drugi se smenjuju između 2 ili 3 jakne. Važno je uzeti u obzir temperaturu i gde nameravate da nosite Vašu zimsku jaknom. Na primer, za dan intenzivnog skijaškog trčanja, čak i ako je -20°C, odlučićete se za tanak kaput otporan na vetar. S druge strane, obično ćemo više voleti dugačku, debelu i dobro izolovanu jaknu za večernju šetnju gradom.

Postoje tri glavne vrste zimskih jakni. Da biste pronašli onaj pravi za vas, razmislite o aktivnostima koje planirate da radite. Da li Vam je potrebna jakna za šetnju gradom i odlazak na posao, ili tražite nešto da obučete u prirodi?

Tehničke jakne su najbolji izbor za one koji traže laganu toplinu koja omogućava pun opseg kretanja kada se bave aktivnostima na otvorenom. Ove jakne će sadržati više tehničkih karakteristika kao što su kapuljače kompatibilne sa kacigom i patentni zatvarači za povećanje protoka vazduha tokom aktivnosti visokog intenziteta. Generalno, tehničke jakne su lakše od ležernih zimskih jakni za grad, i biće kompresivnije i spakovane. 

Bombers jakne su ove sezone u velikom trendu. Bićete zapanjeni kada vidite raznovrsnost dizajna i boja dostupnih u Bomber jaknama. Vaša zimska garderoba je definitivno nepotpuna bez bomber jakne ove sezone. Ne samo za žene, već je u trendu i u muškoj modi.

Veliki deo toplote našeg tela izlazi kroz našu glavu, tako da će skoro sve zimske jakne imati kapuljaču. U idealnom slučaju, izaberite jaknu sa podesivom kapuljačom. Kapuljača sa učkurima će Vam omogućiti da je zategnete oko glave tako da može da ostane na mestu čak i pri jakom vetru.


Zimske ženske jakne Prodaja

Zimske jakne zenske Snizenje Prodaja Online
Kaporal Odeca Prodaja Online