KAPORAL jeans

Zenski novcanici Akcija

Zenski novcanici Prodaja

Mali, ali moćan dodatak koji morate imati, novčanik nam svakodnevno nosi nered, od naših kartica, kreditnih kartica i kovanica do iscrpnih beleški i kartica lojalnosti do kafića koje smo od tada zaboravili.

Ali najbolji ženski novčanici su više od mrvice kože na dnu vaše torbe. Oni su organizacioni alat i elegantan dodatak.

Najbolji ženski novčanici dizajnirani su za dve svrhe. Prvo, da Vaše dragocenosti budu bezbedne, sigurne, uredne i nadohvat ruke. Drugo, kao prelepi predmeti koje je zadovoljstvo gledati. Na kraju krajeva, kako svakodnevno koristimo novčanike želimo da i oni izgledaju sofisticirano.

Ženski novčanici 

Želite veliki i multifunkcionalni ženski novčanik koji bi obuhvatio Vašu definiciju „osnovnih stvari“? Izuzetno kompaktan i tanak držač za kartice koji može da stane u džep Vaših omiljenih uskih farmerki? Dizajnerski novčanik koji će privući pažnju ljudi? Ili novčanik sa kvačilom koji se može upariti sa večernjom odećom? Posetite naš sajt i odaberite, imamo ih.

Pogledajte naše omiljene ženske novčanike - vrhunski, ali čvrsti, polirani, ali praktični.

Najbolji zenski novcanici iz naše ponude po povoljnim cenama. Poručite online ili nas posetite u našem maloprodajnom objektu. Najbolja ponuda, samo kod nas.


CHELY ženski novčanik

CHELY ženski novčanik

Opis: Ženski novčanik    Sastav: 100% Poliuretan..

3,990.00 RSD Sa PDV-om: 3,990.00 RSD

60% off
Ženski novčanik

Ženski novčanik

Opis: Ženski novčanikSastav: 100% Poliuretan..

2,356.00 RSD 5,890.00 RSD Sa PDV-om: 2,356.00 RSD

Prikazuje se 1 - 2 od 2 (1 Strana)
Kaporal Odeca Prodaja Online