KAPORAL jeans

Zašto će farmerke uvek biti u modi?

Šta je sa farmerkama? Šta god da se desi, farmerke su sada popularne kao i uvek. Od kada se pojavio prvi model farmerki, farmerke postaju sve više i više tražene i nošene širom sveta. Zašto je to? Hajde da istražimo!

Žene i Muškarci vole da nose Jeans

Dizajnirane farmerke trebalo bi da traju godinama zbog kvaliteta teksasa. Takođe ih je lako popraviti ako se pocepaju.

Jeans izgleda bolje što se duže i više nosi

Da li svilene košulje izgledaju bolje kad su pocepane? Ne. Šta je sa pantalonama? Veliko ne. Ipak, kada je reč o Jeans-u nešto je drugačije. Radujemo se danu kada je taj novi par plavih ili crnih farmerki istrošen i kada je počeo da bledi. Farmerke izgledaju tako dobro nakon što se istroše, da su praktično jedini komad odeće koji dodatno plaćamo kada je iscepan.

Farmerke se nose u svim prilikama

Prošlo je vreme kada bi Vas ljudi gledali čudno jer nosite farmerke u lepom restoranu. Plave farmerke dobro izgledaju bilo na poslu, u stolarskoj radionici ili na romatičnoj večeri. Isti par plavih farmerki može ići jednako dobro uz visoke potpetice kao i uz patike.

Jeans može odlično da izgleda na Vama

Jeans izgleda dobro na svima. Sa toliko različitih stilova i modela, postoji dizajn za svaki tip tela. A kad jednom pronađete par koji Vam odgovara, Vaše noge i zadnjica nikada neće izgledati bolje.

Jeans je udoban pre svega

Ko je ikada rekao, „nema bola, nema dobitka“ lagao je. Farmerke su možda najudobniji odevni predmet koji posedujete i uvek izgledate dobro u njima.

Veliki izbor farmerki muških tako i ženskih možete pronaći na našem web sajtu. Ugrabite Vaš omiljeni komad garderobe za svaku priliku.

Farmerke uvek u modi


Kaporal Jeans 

Kaporal Odeca Prodaja Online