KAPORAL jeans

Roditelji treba da dozvole deci da odaberu odeću

Roditelji treba da dozvole deci da odaberu odeću


Ako primetite da su deca odjednom postala glasnija u vezi sa svojim izborima, to je dobar znak da odrastaju i istražuju svoje ličnosti.

Sada nije važno želite li im kupiti lepe farmerke ili im kuvate lep obrok; uvek će imati mišljenje o svemu. Izdržavaće gnev kada stvari nisu u skladu sa njihovim ukusom ili zahtevima.

Dakle, ako na našem sajtu gledate dečiju odeću i želite da kupite slatki komad odeće za svoju malu princezu ili donji deo trenerke za svog dečaka, pobrinite se da Vaše dete ima reč u tome. Oni bi možda želeli haljinu umesto gornjeg dela koji ste kupili ili kratke pantalone umesto farmerki.

Možda ne mislite da su Vaša deca spremna da donesu ove odluke, ali roditelji iz celog sveta slede ovu praksu jer njihova deca čine da se osećaju nezavisno i odgovorno. Evo par razloga koji će Vas podstaći da dopustite svojoj deci da biraju ono što žele da nose:

Razvija osećaj odgovornosti:

Dopuštanje Vašoj devojčici da nosi haljinu koju odabere umesto gornjeg dela koji ste odabrali ili dečak koji svoje omiljene šorceve nosi umesto farmerki, dobar je način da ih naučite osećaju odgovornosti i da prihvate ishode svojih odluka.

Daće im osećaj nezavisnosti i nateraće ih da veruju da se njihovi izbori cene, što je veoma važno za njihov emocionalni rast. Šta god da Vaša deca nose, odražavaće njihov ukus i rast, jer čak i mala deca imaju svoja mišljenja i ta mišljenja treba poštovati.

Omogućava im da razviju ukus:

Većina ljudi odabere odeću svojoj deci na osnovu svojih izbora, ali kako odrastaju, možda im se ta odeća ne sviđa. Dakle, kao roditelj treba da uzmete u obzir njihove izbore i pustite ih da odaberu odeću.

To će poboljšati njihovu ličnost i osećaj za oblačenje. Svi znamo koliko je to važno i koliko osećaj odevanja pojedinca može reći o celokupnoj ličnosti. Pa, pustite ih da istražuju.

Ušteda vremena:

Kada Vaša deca počnu da biraju sopstvenu odeću, smanjiće Vam glavobolju kada odete po odeću pre bilo kog događaja. Zar ne mislite da će Vam biti veliko olakšanje kada se umesto toga morate samo usredsrediti na svoju odeću?

Čim počnu sami da sastavljaju svoju odeću, svakodnevna bitka oko odeće koju treba da nose potpuno će nestati. Uštedećete mnogo vremena koje možete uložiti u nešto drugo, možda u sebe.

Poboljšava povezanost sa decom:

Da li ste se ikad zapitali da čak i vreme kupovine može biti vreme vezivanja?

Odlazak u kupovinu sa Vašom decom definitivno će Vam dati vremena da se povežete sa svojom decom, što možda nećete naći tokom redovnih užurbanih dana. Omogućiće Vam da saznate više o njihovim preferencama u boji, stilovima odeće...

Ušteda novca:

Kada idete u kupovinu odeće za dečake ili devojčice, možda ćete se mnogo razmaziti, a Vašoj deci se možda neće svideti taj par odeće. Zaista može postati dosadno kada Vaša deca odbiju da nose odeću koju ste kupili.

Dakle, umesto da trošite teško zarađeni novac, naterajte decu da odaberu ono što žele da obuku. Biće zadovoljniji odećom koju odaberu i nikada je neće odbiti nositi. To je obostrano korisna situacija.

U našoj online prodavnici i prodavnici u BEO Shopping Center-u možete naći veliki izbor odeće za Vaše najmlađe.  

Kaporal Odeća 

Kaporal Odeca Prodaja Online