KAPORAL jeans

O nama

Kaporal Srbija

Od Mc-Lem-a do Kaporala 

1979. godine porodica Mc Lem, Marsejski preduzetnici, stvorili su kompaniju specijalizovanu za denim (teksas): Mc LEM sas. Sastanak sa Anthonijem Birginom, dizajnerom i zanatlijom, označava početak cvetajućeg partnerstva. Njegove originalne farmerke, u vazduhu vremena i niskim cenama, veliki su uspeh kod mladih. Ženska linija je Miss Mc LEM, a muška linija Mc LEM JEANS. Uzdrman povećanom konkurencijom kineske produkcije, Mc LEM je 1993. godine preusmerio aktivnost kompanije na proizvodnju platna iz Maroka. 

Sa novim partnerima, autentičnim duhom marsejskog tekstila kompanija se vraća sa uspehom.  Svojim iskustvom i porodičnim nasleđem, porodica Mc LEM ima intuiciju. Na ovom tržištu ima mesta za modne farmerke, dobar kvalitet i pristupačnu cenu. 2004. godine, prepuna ideja, odlučila je izaći na tržište. Okružena entuzijastičnim i kreativnim stilistima, ona stvara brend KAPORAL


Godinu po godinu, Kaporal potvrđuje svoj uspeh 

Zahvaljujući efikasnoj komunikaciji i snažnom identitetu, Kaporal brzo potvrđuje svoj uspeh. Slušajući tržište, Kaporal iskorištava svaku priliku da proširi svoje kolekcije i postane trendi brend spreman za nošenje koji nudi razvijenu paletu dodataka (cipele, kožne galanterije ...), i priznat je zbog svoje stručnosti. Svake godine se marka proširuje i kreće u nove projekte: licencirana dodatna oprema, junior linija, razvoj mreže. Danas Kaporal ima mrežu od 1.600 prodavaca, više od 100 butika, uključujući tridesetak franšiza, novi koncept radnje i pozicionira se kao prava alternativa međunarodnim brendovima.  


Specijalisti za teksas 

U 10 godina, brend je značajno proširio svoje kolekcije linijom odeće i dodataka za muškarce, žene i decu. Oko farmerica je izgradio svoj identitet. Inspirisan je američkim vrednostima. Naoružan timom stilista iz godine u godinu brend je potvrđivao svoj trendi stil kako bi postigao zrelost u svojim kolekcijama što mu daje pravu legitimnost Lifestyle marke i prepoznat kao takav. Kaporal je brend koji ne ostavlja ravnodušnim, brend snažnog karaktera i  prepoznatljivog stila. 


Kaporal Odeca Prodaja Online