KAPORAL jeans

Muski prsluci Povoljna cena

Muski prsluci Povoljna cena Online prodaja

Muški prsluci deo su muškog stila stotinama godina, sa vrlo malo promena u osnovnom dizajnu i strukturi. Dodavanje nekoliko pažljivo odabranih prsluka u Vašu garderobu može dovesti do iznenađujuće širokog spektra opcija.

Danas su i klasični i ležerni modeli muškog prsluka prilično originalni predmeti, sa pomalo retro sofisticiranošću. Sa zatvaranjem od pet ili šest dugmadi u trenutnim ležernim modelima, prsluk omogućava besplatno tumačenje i kreativnost u bilo kom kontekstu i izgledu. Istorijski simbol umetničkog pokreta futurista, koji su ga nosili u živopisnim i upadljivim bojama, zatim su ga često više ili manje poznati stilisti inspirisali modom iz osamnaestog veka, posebno tokom 80-ih, kada su se ponovo pojavili stari trendovi, poput svile, baršun,  obični ili ukrašeni vezom i ukrasima.

Muški prsluci u našoj ponudi po povoljnim cenama, skrojenih za Vas. Garantujemo za kvalitet naših proizvoda. Poručite online ili nas posetite u našem maloprodajnom objektu. Nema proizvoda u ovoj kategoriji.

Kaporal Odeca Prodaja Online