KAPORAL jeans

Kaporal Srbija

« Oblačimo generacije koje žele da promene svet! »

kaporal Srbija

Laurence Paganini
Izvršni direktor kompanije Kaporal

« Moda ima moć da transformiše život ljudi. Danas opet i drugačije, imamo sreću da možemo da promenimo svet i učestvujemo u izgradnji sutrašnjeg društva, koje će biti pravednije i čistije.»

Ali kako se suočiti sa novim izazovima našeg društva i naše planete? Kako se mi, tekstilne kompanije, možemo uključiti na sve transparentniji, iskreniji, odgovorniji i konkretniji način? U KAPORAL-u želimo da ove nove podatke transformišemo u pojačivač pozitivizma i kreativnosti...

KAPORAL je nekoliko godina delovao u korist solidarnosti i održivog razvoja, kako na unutrašnjem planu, tako i na svojoj teritoriji i u srcu svojih kolekcija. Ali ove 2020. godine naš brend želi ići dalje noseći još odgovorniju pobunjeničku modu i dalje formalizujući svoje obaveze u pogledu korporativne društvene odgovornosti.

Uključiti se znači nositi svoja uverenja glasno i jasno. To takođe znači povezivanje Vaših zaposlenih i svih ostalih zainteresovanih strana sa kojima radite, dobavljača, partnera i kupaca. Uključivanje znači upoznavanje ljudi koji će promeniti naš brend, naše poslovanje, način na koji će se percipirati, pa čak i našu viziju života i naše snove. Uključivanje je deljenje, razmena, razvoj, velikodušnost i odgovornost!

Odeća nije samo odeća... kao izrazno sredstvo, odeća takođe može postati istinski manifest solidarnosti, predstavlja rodnu ravnopravnost, žeđ za slobodom ili čak potrebu da se utvrdi vaša razlika i danas predstavlja našu odgovornost prema svima za poštovanje prirode i živih bića.

« Promenite život“ rekao je Rimbaud, pesnik vizionar ... evo nas! Nedavna zdravstvena kriza potvrdila je potrebu za drugačijim načinom postojanja, proizvodnje i konzumiranja. Živimo u svetu u punoj tranziciji, više nego ikad moramo pronaći nove modele, stvarati, izmišljati, inovirati kako bismo zaštitili zemlju i ljude. Za KAPORAL ovo je izuzetno naš izvor inspiracije. Ludo otelotvorite sadašnjost i maštovito i ambiciozno zamišljajte budućnost. Sa Kaporalom želimo da obučemo generacije koje žele da promene svet »

kaporal Srbija

Naša vizija budućnosti u 5 obavezakaporal Srbija

Svi zajedno

za planetu

Postavili smo naše obaveze u srž naše korporativne vizije

kaporal Srbija

Moda

i odgovornost

Proizvodnja odeće sa manjim uticajem na životnu sredinu

kaporal Srbija

Zajedničke

obaveze

Garantujemo odgovoran i građanski lanac snabdevanja

kaporal Srbija

svi akteri

iz novog sveta

Izgradnja odgovorne kompanije sa našim zaposlenima

kaporal Srbija

Štitimo

našu planetu

Pridonosimo očuvanju naše okoline planete

Kaporal Odeca Prodaja Online